Aktiv jentehelg i Hardanger

Okt
19-22

Gira på å finne nye venner eller ta med venninnegjengen på en ny opplevelse? Hva med en fullspekket dametur i Hardanger? Bli med på Active Ladies Weekend i Hardanger. En fantastisk høstopplevelse, i fjell, på fjord, o...

Booking

Om

Gira på å finne nye venner eller ta med venninnegjengen på en ny opplevelse? Hva med en fullspekket dametur i Hardanger? Bli med på Active Ladies Weekend i Hardanger. En fantastisk høstopplevelse, i fjell, på fjord, og med fantastiske damer!

Torsdagen samler vi oss på Trolltunga Hotell- mingler litt over en kopp kakao og informasjon om turen til Trolltunga dagen etter!

På fredag tar vi turen til Trolltunga - en vakker naturskjønn tur i fjellet i deilige høstlige omgivelser. Her får du muligheten til å sove under åpen himmel i våre flotte behagelige Trolltunga Domer! Etterfulgt av middag i fjellet og en hyggelig kveld.

Etter en god natt søvn i det fri- vil det bli servert en deilig frokost, og turen går ned tilbake til sivilisasjonen.Tilbake på hotellet venter en varm dusj og en kopp kakao. Før RIB båten tar deg videre til Børve - her har siderprodusenten Hardangergutane Sidersmaking. Hardangergutane vil server Sider i verdensklasse, fortelle om produkta og hvordan de dyrker frukt og bær for å få fram den beste smaken!

Senere på lørdagskvelden etterfølges ett velsmakende måltid i Hotellets restaurant.

Søndagen starter selvsagt med en deilig frokost i Hotellets restaurant etterfulgt av en fantastisk flott kajaktur på det Sanvinvannet før avreise.

Høsten bringer fantastiske farger i fjellet og gir luften endeilig frisk følelse!

Opplev fjellet sammen med oss damer!

Kart