Pakkers Trio

Pakkers Trio
Jul
20

PAKKERS TRIO Pakkers spiller folkrock-/americanainspirert musikk med tekster på pur Sandeidsdialekt. Aka ekte sjømannsrock. Og Kaptein Bjelland stiller som alltid med Jon Ørnes og Kjetil Ulland som mannskap, så dette...

rose
Kontaktinformasjon
Adresse
Telefon
Mail

Om

PAKKERS TRIO

Pakkers spiller folkrock-/americanainspirert musikk med tekster på pur Sandeidsdialekt. Aka ekte sjømannsrock. Og Kaptein Bjelland stiller som alltid med Jon Ørnes og Kjetil Ulland som mannskap, så dette blir en opplevelse av det svette slaget og i godstemningens tegn.

Pakkers – tidligere også kjent som Matpackers (Bandnavnet ble kortet ned til Pakkers for noen år siden) – slipper i disse dager ny musikk. «Selar & Vest» er tittelen på siste tilskudd og vi anbefaler å følge med på din foretrukne strømmetjeneste.

Bandet har vært velsignet med gode kritikker opp gjennom årene. «GLIMRENDE NORSK. Nå er det Hellbillies, Vamp, Vestlandsfanden og - Matpackers det dreier seg om» skrev BA i forbindelse med debuten i sin tid.

Og siden debuten i 1997 har Pakkers rukket å utgi 6 album så langt.

tillegg til alle de meste kjente Pakkers-låtene fylles kvelden opp med enkelte nøye utvalgte låter fra andre artister. Selvsagt i Pakkers sine egne versjoner. Se fram til en helaften med tre særdeles velspillende og rutinerte musikere i storslag i form av en heidundrende livat trio. Banjo, trampefjøl, bassgitar, diverse gitarer & strengeinstrumenter står i fokus uansett sjanger eller låter.

Velkommen til ein strålande kveld

Billettar på Snikkeriet kr.250

Kart