Seim Camping

Seim Camping ligg på garden Seim, ved enden av Røldalsvatnet midt i fjellbygda Røldal. Plassen er roleg og familievenleg og har fin utsikt mot vatnet og fjella rundt. Campingplassen har også eigen strandlinje ca 100m ...

Booking
rose
Kontaktinformasjon
Adresse
Telefon
Mail
Nettside

Om

Seim Camping ligg på garden Seim, ved enden av Røldalsvatnet midt i fjellbygda Røldal. Plassen er roleg og familievenleg og har fin utsikt mot vatnet og fjella rundt. Campingplassen har også eigen strandlinje ca 100m frå garden med høve for fiske og bading.Røldal, som ligg 400 m over havet grensar mot Hardangervidda Nasjonalpark, og er elles kjent for den gamle stavkyrkja med sitt undergjerande krusifiks.

Røldal har eit fint turterreng sommar og haust og om vinteren er her flotte skihøve både i Røldal Skisenter og i oppkøyrde turløyper i Røldal og på Seljestad.På Seim Camping har me tre nye velutstyrte heilårs-hytter bygde i 2006, og fire enkle campinghytter til sommarbruk.På Seim ligg også eit freda gravfelt frå jernalderen med 12 bevarte gravhaugar, det er også ein utstilling i den gamle løa på garden som viser funn fra gravene.Trådlaust nettverk som dekkar hytter og camping er gratis.

Sesong

Kart