Vågen Rom og Hytteutleige

Vågen Rom & Hytteutleige ligg i bygda Vikøy, 3,5 km. frå Norheimsund sentrum. Dei leiger ut 1 leilegheit, 2 feriehus, 1 hytte og har til saman 35 sengeplassar. Hytta er ny i 2015, og det eine feriehuset var nytt i 201...

Booking

Om

Vågen Rom & Hytteutleige ligg i bygda Vikøy, 3,5 km. frå Norheimsund sentrum. Dei leiger ut 1 leilegheit, 2 feriehus, 1 hytte og har til saman 35 sengeplassar. Hytta er ny i 2015, og det eine feriehuset var nytt i 2012 -  begge med høg standard. Alle einingane er fullt utstyrte og har eigen inngang. Vågen Rom & Hytteutleige ligg på eit lite småbruk der det vert dyrka litt økologisk frukt og juletre. 

Flott sykkelsti til Norheimsund, Hardanger Fartøyvernsenter og Steinsdalsfossen. Det er gangavstand til Hardangerfjorden med bade- og fiskeplass. Like ved finn du ny leikeplass og rulleskøytebane. Gode mogelegheiter for småturar i nærmiljøet og toppturar i fjellet. Også godt utgangspunkt for bilturar til Bergen og Folgefonna, samt bilturar langs og båtturar på Hardangerfjorden. Ope heile året.

Romfasiliteter
Sesong

Kart