Røldalsterrassen

Håradalen ligg nordvest for Røldal. Røldal er eit trafikk knutepunkt på E 134, mellom Haukelifjell i aust og Seljestadjuvet nordvest, RV 520 over Ekkjeskaret til Sauda og RV 13 til Suldal. Frå gamalt av valfarta folk ...

Om

Håradalen ligg nordvest for Røldal. Røldal er eit trafikk knutepunkt på E 134, mellom Haukelifjell i aust og Seljestadjuvet nordvest, RV 520 over Ekkjeskaret til Sauda og RV 13 til Suldal. Frå gamalt av valfarta folk til Røldal pga krusifikset i stavkyrkja som hadde helbredande verknad. I våre dagar ”valfartar” folk til Røldalog Håradalen for å få ”ein snørik oppleving”!Våre leiligheiter og hytter ligg i nær tilknytning til Røldal skisenter, med nedfart kor ein kan renne direkte til hyttene.

Om sommaren kan du gå rett ut i nydelig tur- og sykkelterreng. Hugs å ta med fiskestang eller bærplukker viss det nærmar seg haust!

På Røldalsterrassen kan du koma innom for ein forfriskning heile året. Afterski om vinteren. Om sommaren er det godt å nyta noko godt å drikke etter ein fjelltur eller andre aktivitetar. Baren har alle rettigheiter. 18 års aldersgrense.

Aktiviteter
Generelle fasiliteter
Kjøkken og hushold
Natur og terreng
Rabatter
Romfasiliteter
Sesong
Sportsaktiviteter
Språk
Vintersport

Kart