Strand Fjordhotell

Strand Fjordhotell er eit sentrumsnært, familiedrive hotell rett ved fjordkanten i Ulvik. Romma har utsikt mot fjorden og solterasse, med utleige av både syklar og kajakkar for eit fartsfylt opphald ute og komfortabel overnatting inne.

Booking

Om

Strand Fjordhotel er eit koseleg familiedreve hotell rett ved fjordkanten nær Ulvik sentrum. God atmosfære og personleg atmosfære står sentralt i verdiane. Hotellet har 50 rom, standard single, standard twin, trippel, familierom til 4 personar og superior-rom. Alle rom har utsikt mot fjorden og har anten balkong eller ein terrasse med tilgang til hotellhagen, berre eit par meter frå fjordkanten. Vakn opp til fjorden og finn roen mellom fjella. 

Hotellrestauranten med 80 sitteplassar har utsikt mot fjorden og serverer frukost, lunsj og middag. Måltidet kan òg nytast på den romslege solterassen med rundt 100 sitjeplassar. 

Hotellet ligg sentrumsnært, med rask og enkel tilgong til frukt- og siderruta samt startpunkt til fleire flotte turar og attraksjonar i området. Hotellet driv utleige av syklar og kajakkar med B-Active-senteret, slik at du verkeleg får gjort det meste ut av di tid her i Ulvik.

Aktiviteter
Generelle fasiliteter
Klassifisering
Kredittkort
Rabatter
Romfasiliteter
Sesong
Skjenkerettigheter
Sportsaktiviteter
Utleie
Vintersport

Kart