Hardangerfjord Adventure

Opplev magisk fjordlandskap på Hardangerfjord Adventure sine RIB-safari eller saman med deira fjellguidar!

Booking

Om

Bli med på eit uforglemmeleg eventyr med Hardangerfjord Adventure! Dei tilbyr RIB safari på Hardangerfjorden gjennom påmeldingsturar frå fjordbygdane Norheimsund, Øystese, Ulvik og Rosendal. Turane frå Norheimsund og Øystese går til den magiske fjordarmen Fyksesund - den smalaste delen av Hardangerfjorden - med stupbratte fjellsider og veglause grender. Ulvik har turar i sommarsesongen til den imponerande Hardangerbrua og fjordarmen Osafjord med vakkert fjordlandskap og gamle veglause grender. Rosendal har turar i vintersesongen som går rundt magiske øyar i fjordlandskap og forbi den velkjende Salmon Eye

Hardangerfjord Adventure tilbyr også private gruppeturer på førespurnad frå store deler av Hardangerfjorden som kan skreddarsyast saman fjellturar, mat- og kulturopplevingar for å gje deg dei beste minner frå Hardanger. I tillegg tilbyr dei båttransport til og frå den bortgjemte grenda Botnen, som ligger djupt inne i fjordarmen Fyksesund.

Påmeldingsturar med RIB har avgang frå Thon Hotel Sandven i Norheimsund, Hardangerfjord Hotel i Øystese og Brakanes hotel i Ulvik, og Rosendal turisthotell i Rosendal. 

Er du på jakt etter ein unik fottur i sommarstid tilbyr Hardangerfjord Adventure også skreddarsydde guida turar for mindre private grupper på førespurnad. Om vinteren tilbyr dei trugeturar og topptur på ski med lokale guidar. 

Ta kontakt og få ei unik oppleving for deg og dine!

Velkomen til Hardangerfjord Adventure!

 

Nokre av turane deira:

Fyksesund fjordsafari frå Øystese (60 min)

Hardangerfjord og Fyksesund fjordsafari frå Norheimsund (75 min)

Hardangerfjord og Osafjord RIB safari frå Ulvik (90 min)

Rosendal RIB Safari (60 min) 

Guida fotturar i Norheimsund og Øystese

Guida trugeturar i Norheimsund og Øystese 

Topptur på ski med Hardangerfjord Adventure

 

Sesong

Kart