Guida trugetur i Norheimsund og Øystese - Hardangerfjord Adventure

Guida trugetur i Norheimsund og Øystese - Hardangerfjord Adventure

Bli med på ein eksklusiv trugetur til skjulte perlar langs fjellsider dekka av snø og stillhet midt i Hardangerfjorden. Våre lokale guider gir di gruppe ein heilt spesiell oppleving.

Booking

Om

Turen går enten inn i den snørike skogen eller til lett tilgjengelige utsiktspunkter med flott utsikt over fjella og Hardangerfjorden. Guiden legg opp turen etter snø- og værforhold. Blant turmålene finn du stader som Krokavatn, Økterberg, Skårsete og Fitjadalen. Felles for alle er at de er spesielle og litt utenfor allfarveg.

Trugetur er ein lavterskel-aktivitet som passar for alle og som verken krev god balanse eller at du er i veldig god form. Med truger flyt du lett oppå den djupe snøen eller har godt feste om det er isete og skare. Ein trugetur er ein perfekt aktivitet for familiar, par, venegjenger eller bedrifter som ønskjer å oppleve vinterlandskapet langs Hardangerfjorden saman.

Våre erfarne og lokalkjende guider fortel undervegs om området og kulturlandskapet.

For å gi deg den beste opplevelsen tilbyr vi bare private turer som blir skreddersydd etter din gruppe sine ønsker, behov og fysisk form.

Oppmøte for turane er enten Hardangerfjord Hotel i Øystese eller Thon Hotel Sandven i Norheimsund kor du får utdelt utstyr.

 

Sesong: Desember til April

Aktiviteter
Gradering
Sesong

Kart