Blue House Odda

Det blå huset i Bakkegata er eit 100 år gammalt, men nyleg oppussa jugendstil-hus i Odda. Den sentrale plasseringa gjer at alt av til dømes butikkar, restaurantar og barar ligg i gangavstand frå eigedomen. Det same gj...

Booking
rose
Kontaktinformasjon
Adresse
Telefon
Mail
Nettside
Some

Om

Det blå huset i Bakkegata er eit 100 år gammalt, men nyleg oppussa jugendstil-hus i Odda. Den sentrale plasseringa gjer at alt av til dømes butikkar, restaurantar og barar ligg i gangavstand frå eigedomen. Det same gjeld turistinformasjonen, taxi-haldeplassen og startpunktet for shuttlebussane til Trolltunga og Skjeggedal.

Huset, som kombinerer den gamle stilen med moderne fasilitetar og komfort, har 5 leilegheiter i ulike storleikar. Alle desse inneheld kjøken, eige bad og vaskemaskiner. Eit opphald i Bakkegata passar difor godt for både par, familiar og små grupper.

I hovudsesongen har dei ein sovesal med plass til 12 personar i køysenger. Også her er det bad, kjøken og oppbevaring for sko og klede. Dette alternativet passar spesielt godt for dei som ynskjer å bu komfortabelt til ein rimelegare penge.

Velkomen til Bakkegata!

Annen overnatting
Avstand
Generelle fasiliteter
Natur og terreng
Romfasiliteter
Sesong
Tema

Kart